Online Career Workshops


Het Sollicitatiegesprek - Workshop (Sven van Bockel, Talenture )

4 & 11 november, 10.00-11.30 (max. 30 studenten per sessie)

 

Is de vacature echt leuk en uitdagend? Past dit bedrijf goed bij mij? Nu, maar ook in de toekomst? Belangrijke vragen die je beantwoord wil zien tijdens een sollicitatiegesprek. Maar ook: hoe maak ik een goede indruk zodat ik zelf ook de JA krijg?

Het sollicitatiegesprek is het belangrijkste en tegelijkertijd het meest uitdagende onderdeel van solliciteren. Tijdens deze workshop ontdek je de top 3 ‘do's and don’ts’ van zo’n gesprek, en hoe je met een goede voorbereiding je kans op succes kunt vergroten. 

Ook aan bod komt het slim omgaan met ‘lastige vragen’ (Wat zijn je ambities? Wat zijn je sterke en zwakke punten?) en onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden. Heb je na afloop nog vragen? Stuur gerust een bericht via mail en je wordt verder geholpen.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Personal Branding - Workshop (Tessa Verkade, Brunel)

4 november, 14:00-15:30 (max. 40 studenten)

 

Jezelf verkopen is vaak lastiger dan het lijkt. Je wilt niet te zelfverzekerd overkomen, maar ook weer niet te bescheiden. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Tijdens deze training staan we stil bij het Personal Brand van de student. We geven de student inzicht in hoe hij/zij zichzelf het beste kan presenteren. Waar is hij/zij het beste in, wat maakt hem/haar uniek en onderscheidend ten opzichte van medestudenten? Deze ingrediënten vormen samen het personal brand. Daarnaast staan we stil bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Welke vragen kun je verwachten en welke kan jij zelf stellen? 
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Do’s en Dont’s van LinkedIn  - training  (Jorrit Hondorp, Anteagroup)

10 en 12 november tussen 13:00 en 14:00  (30 min. per training voor max. 15 studenten)

 

Je bent op zoek naar een passende stage/afstudeerplek of baan en daarvoor wil je LinkedIn inzetten. Maar hoe maak je nou een passend profiel, en wat moet je vooral niet doen?

Tijdens deze online training krijg je te zien hoe je jouw profiel goed en professioneel kunt inrichten. En ook hoe je jezelf vindbaar kunt maken, of juist niet.

Heb jij andere vragen over LinkedIn? Ook daar geven we graag een antwoord op tijdens deze online training. De belangrijkste punten om je LinkedIn goed in te richten krijg je na de training toegestuurd in een document. 

 

Een goed cv of weg ermee?  - persoonlijke adviesgesprek (Anteagroup)

10, 11 en 12 november tussen 10:00 en 11:30

 

Is jouw cv duidelijk en overzichtelijk? Waar wordt op gelet als je een cv opstuurt?

Is mijn brief wel belangrijk en wat zet ik er in? Deze spoed training geeft je hier een antwoord op.

Na deze training krijg je een document opgestuurd met daarin de belangrijkste punten van een goed cv en brief. Zodat je meer kans maakt op de baan die jij zoekt!

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cv-check op maat - Persoonlijke adviesgesprek (De Carrièrebus)

2 november - middag - max 12 studenten; 5 november - middag - max 24 studenten

9 november - middag - max 12 studenten; 12 november - middag - max 24 studenten

 

Wat is de beste manier om je cv op te stellen? Kun je door alle (online) tips er geen wijs meer uit worden? De beste manier is uiteindelijk de manier waarop jij jezelf het liefst presenteert. Het is namelijk jouw persoonlijke visitekaartje! De Carrièrebus helpt je graag middels een cv-check en geeft je tips hoe jouw wensen en de manier waarop jij je graag profileert op de arbeidsmarkt zich vertalen in je cv. Ze geven praktische tips om je cv nog effectiever te maken. Je cv representeert jouw persoon en maakt het verschil om geselecteerd te worden door jouw toekomstige werkgever.